SPUNK 2016

Välkommen till SPUNK 2016 !

Västerbotten Ångermanlands Scoutdistrikt bjuder härmed in er till den nya plattformen för utbildning i distriktet. Vi vill att SPUNK ska bli en bestående mötesplats för scouter i distriktet, där vi träffas och utbildar oss i det senaste inom Scouting samt lär känna varandra från de andra scoutkårerna.

En dag då Tommy och Annika kom till Pippi Långstrump så var Pippi otroligt glad att hon kommit på ordet spunk. Jo det var alldeles speciellt med det ordet men de viste inte att innebörden var oupptäckt

Nu tänkte vi att du skulle få vara med och upptäcka vad SPUNK är inom Scouterna och vara med och skapa vår nya utbildnings och mötesplattform SPUNK

När: 29-31 januari 2016

Var: Umeå, Linblomman Röbäck

Pris: Mat och logi 350 kr Kurspass, 50-650 kr beroende på egna val

Börjar på fredag kväll med allmänt samkväm föra att sedan under lördag söndag ha tre valbara programpass/workshops. Man väljer en valfri programpunkt och fyller helgen men det ni är intresserad av. Det kommer vara golvförläggning för att kunna hålla ner kostnaden för helgen. Men även för att bygga på gemenskap mellan oss deltagare. Önskar man ett annat boende står man själv för det.

Här finns inbjudan: SPUNK 2016    och   Här anmäler du dig!