Ledardag- Tema rekrytering

Behöver ni tips och inspiration på hur kåren kan växa? Vill du träffa ledare från andra kårer?   Vännäsby Scoutkår bjuder in till en dag med äventyr,god mat och inspiration. Temat för dagen är rekrytering av nya scouter och ledare. Läs mer »

Distriktsstämma 2016

Årets distriktsstämma kommer att hållas den 15/5 i Skellefteå i anslutning till Silvertävlingarna.   Kallelse: Kallelse DST 2016 – uppdaterad   Handlingar inför stämman: Dagordning distriktsstämma 2016 Resultatrapport 2015 Balansrapport 2015 Verksamhetsberättelse 2015-2016   Välkommna! /Distriktsstyrelsen  

SPUNK 2016

Välkommen till SPUNK 2016 ! Västerbotten Ångermanlands Scoutdistrikt bjuder härmed in er till den nya plattformen för utbildning i distriktet. Vi vill att SPUNK ska bli en bestående mötesplats för scouter i distriktet, där vi träffas och utbildar oss i Läs mer »

JOTI 2015

I år är JOTI den 16-18 oktober och den sker parallellt med ledarutbildningen. Inbjudan hittar du här:  JOTI 2015     Välkommna!

Hösthajk för alla

  Teg, Umeå och Holmsunds scoutkårer inbjuder alla scouter till distriktshajk 19-20 sep i Tavelsjö. Vi planerar aktiviteter för spårare, upptäckare, äventyrare, utmanare och roverscouter.   Inbjudan finns här: Hösthajk för alla 2015   OBS: Anmälan sker kårvis, senast den 15 Läs mer »

Ledarutbildning i Oktober

    Här finns all information om ledarutbildningen   **Uppdaterad information!** Ny Plats! Plats: Linneaskolan, Umeå Sönkmyrvägen 20 904 40 Röbäck

Silvertävlingarna 2015

Silvertävlingarna kommer i år att se lite annorlunda ut än tidigare. I år är tävlingen upplagd som en klassisk scoutfemkamp i sex grenar, som pågår under två dagar. Precis som tidigare tävlar man i patruller.   All information om Silvertävlingarna hittar ni Läs mer »

Distriktsstämma 2015

Nu är det dags igen och denna gång kommer vi vara i Nordmaling sjöscoutkårs scoutlokal. Anmälan skickas till ds@scout.ac senast 1/4 2015. Anmäl namn, kår och ev. specialkost för fikat och lunchen. Vill man komma på lördag finns möjlighet till Läs mer »

Vinterhajk 2015

Välkomna till Vinterhajk 2015, ÖRK’s återkommande vinterarrangemang! I år har vi den stora glädjen att förutom vinterlekar, skotertolkning, god mat och en härlig gemenskap kunna erbjuda Isklättring för alla som är intresserade! En helg utöver det vanliga utlovas alla som Läs mer »

Utbildningshelgen i januari är inställd!

Den utbildningshelg som var inplanerat 23-25/1 är inställd. Men vi hoppas kunna erbjuda utbildningar längre fram i tiden.