Höstens aktiviteter

Här kommer det en snabb sammanfattning om höstens kommande aktiviteter:   20-21/9 Paddelhajk för Utmanar- och Roverscouter 27-28/9 ”Hösthajk för alla” Skellefteå scoutkår arrangerar 18-19/10 Jota/joti 18-19/10 Ledarhajk 19 okt Distriktsråd (med start vid ledarhajkens avrundning) 21-23/11 Scouternas stämma i Läs mer »

Distriktsläger 2015

Sommarens läger har knappt börjat men redan nu är det dags att planera inför distriktslägret 2015. Vill eran kår hjälpa till med planeringen? Har du några roliga teman eller aktiviteter som du vill tipsa om? Kontakta distriktstyrelsen!

Sommarläger 2014

Sommaren har precis börjat och de första lägrena är på intågande. Redan nu i helgen startar Odenspelen i fidodalen, Och nästa helg är spårarlägret Pirat i korptjärn. Mer information om de kommande lägrena finns här: Odenspelen Pirat Patrullriks