Valborgsfirande

Distriktet har inget gemensamt firande men både Umeå Scoutkår och Nordmalings sjöscoutkår anordnar valborgsfirande.   Umeå Bor du i Umeå eller har vägarna förbi? Umeå scoutkår anordnar valborgsfirande på Ersängskolan. Alla är välkommna, scouter som icke-scouter. Det finns fika, korv Läs mer »

Sankt Georgsdagen 2014

Den 23 april firas Sankt Georgsdagen varje år av scouter runt om i världen. I distriktet anordnas det inte något gemensamt firande men det finns många kårer som Sankt Georg lokalt.   I år står vi scouter upp och kämpar mot Läs mer »

Stämman i söndags

Tack för distriktstämman i söndags!   Vi vill tacka alla deltagare och funktionärer som deltog på stämman. Många intressanta diskussioner och idéer om hur distriktet ska utvecklas i framtiden togs upp.   Nästa distriktsarrangemang är ledarutbildning bas för nya ledare den Läs mer »

Distriktsstämma 2014

Nu på söndag (13/4) är ni välkommna till distriksstämman i Alfredhem Sundåsens scoutlokal.   Ni är välkomna att sova över i stugan men vi är så fräcka att vi tänker att ni tar med eget kvällsfika och frukost. Hör av Läs mer »