Patrullriks 2014

Patrullriks är ett scoutläger som vänder sig till scouter och andra barn och ungdomar i åldrarna 10-18 år. Lägret är indelat i tre delar, det stora scoutlägret för de lägre åldrarna och Äventyrslägret för de äldre. Dessutom finns en Familjeby. Läs mer »

Gröna Spåret 2014

Gröna Spåret är idag en unik hajk fylld med härliga upplevelser och inspiration. Upplägget gör att du snabbt hittar gemenskap i din patrull. Innehållet och platserna är näst intill identiska som det var första spåret. Hajken ger dig en traditionsfylld vandring med Läs mer »

Pirat 2014

Pirat 2014 är ett scoutläger för spårarscouter i första hand men andra åldersgrupper är också välkommna. Datum: 13-15/6 Plats: Korptjärn   Intresserad? Kåren skickar in en intresseanmälan med: Antal scouter Antal ledare Vilken kår Önskemål om aktivitet Kåren skickar in Läs mer »

Trygga möten

Varje kår har skyldighet att hålla ”Trygga möten kurs” med alla ledare, styrelsemedlemmar och övriga funktionärer som kommer i kontakt med scouterna i kåren. Detta enligt ett beslut tagen på Scouternas stämma 2014. Kursen ska genomföras av kåren minst vart Läs mer »